Inschrijven proefles?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op..

 

Locatie en faciliteiten

De proeflessen golf vinden plaats op een prachtige locatie. Onze baan ligt namelijk midden in het mooie natuurgebied niet ver van Utrecht. Tijdens de proefles kunt u kosteloos gebruikmaken van golfclubs en oefenballen. Uiteraard staan ook faciliteiten als de kleedruimtes en de brasserie tot uw beschikking. Onze golfpro’s hanteren het motto: ‘een les moet leerzaam zijn, maar vooral ook leuk’. Naast de ontwikkeling van uw spel staat plezier dus voorop.

Een proefles golf voor 1 of 2 personen voor 60 minuten kost € 55 resp. € 65.

 

Als kennismaking of uitje

Onze proefless golf vormt een ideale kennismaking met de golfsport. Veel deelnemers besluiten na de proefles dan ook een beginnerscursus te volgen, waarmee ze hun baanpermissie en clubhandicap 54 behalen, zodat ze zelfstandig de baan op kunnen. Uiteraard zijn de proeflessen geheel vrijblijvend en bent u na afloop nergens toe verplicht, waardoor ze ook een geschikt cadeau zijn voor vrienden, collega’s en familie. Een aansluitend diner of borrel behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Tijdstip naar keuze

De data voor een proefles liggen niet vast en zullen naar uw wens worden bepaald. Golfschool Utrecht hanteert ruime speeluren en is het gehele jaar door geopend, zodat er ongetwijfeld een geschikt moment voor u te vinden is. Onze golfpro’s houden zoveel mogelijk rekening met het niveau en de fysieke conditie van de deelnemers. Mochten er bijzonderheden zijn waarmee we rekening moeten houden, dan horen we dat vooraf graag.

 Golfbaan Utrecht, Golfen Utrecht, Golf Utrecht, Golfen, Golf, Golfbaan
Vragen en aanmelding

Bent u geïnteresseerd in een proefles, dan kunt u zich hiervoor direct opgeven door het onderstaande aanmeldingsformulier in te vullen. Onze golfpro’s nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om tot een definitieve datum te komen. Hebt u vragen en wilt u eerst nadere informatie, dan kunt u ons uiteraard bellen op (030-2081023) of mailen naar (info@golfbaan-utrecht.nl)