Leren golfen?

Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op..

Golfcursus

Wilt u leren golfen en bent u op zoek naar een goede locatie waar lessen door gerenommeerde professionals worden verzorgd? Dan bent u bij Golfbaan Utrecht aan het juiste adres. In de prachtige setting van het natuurgebied niet ver van Utrecht, kunt u als beginnende golfer in twee stappen uw golfvaardigheidsbewijs behalen. Het einddoel van de cursus is dat u op basis van handicap 54 zelfstandig op alle golfbanen kunt spelen.

 

Individuele of groepslessen golfen

Bij Golfschool Utrecht kunt u terecht voor zowel individuele als groepslessen golfen. Individuele lessen volgt u uiteraard alleen, waarbij u intensief wordt begeleid door een ervaren golfpro. De groepslessen bestaan uit twee tot acht deelnemers, zodat ze niet alleen gezellig zijn, maar we ook de kwaliteit en persoonlijke aandacht kunnen garanderen. Volgt u regelmatig een les, dan voltooit u de cursus in twee tot drie maanden, waarna u zelf zonder begeleiding de baan op kunt. De data voor de beginnerscursussen worden op basis van de aanmeldingen worden vastgelegd. Cursussen die op korte termijn starten staan op de website van de golfbaan.

 

Tarief

Bij de kosten voor de beginnerscursus zijn naast de praktijklessen ook een theorieles en het theorie-examen inbegrepen. Daarnaast kunt u kosteloos gebruikmaken van de lesmaterialen en drivingrange ballen. Bovendien ontvangt u een greenfee voor een ronde van negen holes. Golfclubs (voor het oefenen tussen de lessen) kunt u bij golfbaan Utrecht tegen een aantrekkelijke prijs huren, zowel per dag als per half jaar. Natuurlijk hebt u gedurende de hele lesperiode toegang tot clubfaciliteiten als oefenfaciliteiten, clubhuis en brasserie.

Programma

Tijdens de cursus leert u alle golftechnieken: swing, chip, pitch, putt en bunkerslagen. Daarbij krijgt u uitleg over het golfspel, de regels en de bijbehorende etiquette. De verworven kennis en vaardigheden brengt u vervolgens tijdens de baanlessen in de praktijk.

Playing golf. Club and ball on tee

Informatie en aanmelding

Wilt u meer informatie over de beginnerscursus, of wilt u zich hiervoor aanmelden? Dan kunt u telefonisch (030-2081023), per mail (info@golfbaan-utrecht.nl) of middels het bovenstaand formulier contact met ons opnemen.