Wilt u zich bij ons inschrijven?

Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op..

Golf Utrecht

Wilt u golfen in Utrecht en bent u op zoek naar een mooie locatie, die goed bereikbaar is en uitstekende faciliteiten biedt? Dan bent u bij golfclub Utrecht aan het juiste adres. U vindt onze golfbaan in het prachtige natuurgebied de Brakel, tussen Bunnik en Zeist, op korte afstand van de domstad. Ons 29 hectare grote terrein is gemakkelijk te bereiken en beschikt over een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen.

 

Uitdaging voor elk niveau

De golfbaan bestaat uit een driving range (met avondverlichting), twee oefengreens en een chipping en putting green met oefenbunker. Door de hoogteverschillen, de waterpartijen en de verschillende soorten beplanting speelt u niet alleen in een mooie natuurlijke omgeving, maar is er ook voldoende uitdaging voor golfers van alle niveaus. Wilt u voor of na het golfen in Utrecht iets eten of drinken? Dan bent u van harte welkom in Brasserie Kromme Rijn, waar u in een sfeervolle setting kunt genieten van een uitgebreide kaart met diverse dranken, heerlijke lunchgerechten en smaakvolle diners.

 

Golfen Utrecht: online reservering

Golfbaan Utrecht is dagelijks geopend van zonsopkomst tot zonsondergang (tenzij anders aangegeven). Een rondje golf in Utrecht kan dus de gehele dag door, mits u de baan tijdig hebt besproken. Maak het u zelf gemakkelijk en geef online de door u gewenste starttijd aan. Voor een partij golf in Utrecht kunt ons uiteraard ook een mailbericht sturen.

 

Onze Golfbaan is elke dag telefonisch te bereiken (030-2081023), of per mail (info@golfbaan-utrecht.nl).

 

Hole 5-6