Inschrijven?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op..

Golflessen Utrecht

Deze golflessen Utrecht vinden plaats bij golfclub Utrecht, op een prachtige locatie in natuurgebied de Brakel tussen Bunnik en Zeist. Bij de kosten van de proeflessen zijn het gebruik van materialen als clubs en oefenballen uiteraard inbegrepen. Daarnaast staan de diverse faciliteiten van de golfclub, zoals kleedruimtes, sanitair en de Brasserie tot uw beschikking. Na afronding van de lessen bent u nergens toe verplicht, hoewel veel mensen enthousiast zijn en als vervolg aan de beginnerscursus deelnemen, waarbij ze ook hun baanpermissie ontvangen.

 

Origineel cadeau

De golflessen Utrecht zijn ook geschikt als cadeau. Wilt u een sportief familielid, een goede vriend(in) of een actieve collega verrassen? Dan is een introductiecursus golf een origineel geschenk.

 

Aanmelden of meer informatie

Wilt u zich aanmelden voor de introductiecursus? Vul dan het onderstaande contactformulier in, stuur een mail naar (info@golfbaan-utrecht.nl) of neem telefonisch contact met ons op via (030-2081023). Uiteraard staan we u ook graag te woord als u een cadeaubon wilt bestellen of eerst meer informatie wilt ontvangen.

 

Golfen, Golfen Utrecht, GOLF UTRECHT, Golfbaan Utrecht, Golfclub Utrecht, Golfschool Utrecht

 

Data en tijdstippen

Voor de proeflessen zijn nog geen data vastgelegd. Deze worden na aanmelding bepaald. Mocht u voorkeuren voor bepaalde dagen en tijdstippen hebben, dan kunt deze uiteraard doorgeven. Golfschool Utrecht hanteert ruime openingstijden en er is altijd een geschikt moment voor uw introductiecursus. In de lente, zomer en herfst zijn de opties het ruimst. ’s Winters zijn de mogelijkheden helaas beperkt. Door de goede verlichting kunnen ook in de avonduren lessen worden gegeven.

 

 

Eigen niveau

Golf is geschikt voor jong en oud, of u nu een goede of iets minder goede conditie hebt. U oefent op uw eigen niveau, waarbij de docent rekening houdt met uw fysieke (on)mogelijkheden.