Lid worden?

Vul uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op..

 

Lid worden golfclub

Lid worden van Golfclub Utrecht is een keus voor een kleinschalige club met uitgebreide mogelijkheden. De sfeer is bijzonder hartelijk en het aanbod om in wedstrijdverband of alleen te golfen groot. Leden hebben een streepje voor. Zowel in de horeca als bij de golfschool ontvangen leden korting op sommige onderdelen. Op de oefenballen van de driving range zelfs 50%.

Op dit moment hanteert golfclub Utrecht een wachtlijst voor nieuwe leden. Vanaf 1 oktober 2018 worden nieuwe leden weer toegelaten op basis van de verwachtte opzeggingen aan het einde van het jaar.

 

Negen banen voor de prijs van één

Lid worden van onze golfclub betekent ook dat u toegang hebt tot acht andere negen-holesbanen in de regio. Golfclub Utrecht maakt namelijk deel uit van de Golfalliantie, waarvan de deelnemende golfclubs zonder extra kosten openstaan voor leden van alle partnerclubs.

 

Tarieven 2019 per jaar

Volwassen lid speelrecht*

€ 1.145,00

Volwassen lid speelrecht t/m 28 jaar*

€ 573,00

Student lid speelrecht t/m 28 jaar*

€ 286,00

Jeugdlid speelrecht t/m 21 jaar (incl. 20 golflessen)

€ 395,00

Verenigingscontributie

€ 65,00

NGF contributie (jeugdleden € 9)

€ 18,00

In het eerste jaar van lidmaatschap wordt het speelrecht pro-rato berekend.

 

Aanmelden als nieuw lid

Wilt u zich inschrijven voor Golfclub Utrecht, dan kan dat direct online door gebruik te maken van het aanmeldingsformulier. Wilt u eerst meer informatie of vindt u het prettig om vooraf de sfeer te komen proeven, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Tijdens openingsuren bent u van harte welkom om kennis te komen maken met de vereniging en de baan van onze golfclub nabij Utrecht.

 

Contact

Hebt u vragen over het inschrijven bij de golfclub? Neem dan telefonisch (030-2081023) of per mail (info@golfbaan-utrecht.nl) contact met ons op. We staan u graag te woord en zien u binnenkort graag op onze baan of in onze brasserie.

???????????????????????????