Aanmelden?

Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op..

Bij golf wordt uw speelsterkte aangegeven met het begrip ‘handicap’. Ofwel het aantal slagen dat u doorgaans boven op de par nodig hebt om een 18 holes baan te spelen. Bij golfclub Utrecht kunt u eenvoudig en snel uw handicap en/of NGF-lidmaatschaatschap laten registreren. De kosten hiervan bedragen dit jaar 49 euro. Kiest u voor golf met handicap via onze club, dan ontvangt u een cadeaubon voor één gratis ronde op onze 9 holes golfbaan. Daarnaast krijgt u 25% korting bij de aankoop van driving range ballen en kunt u jaarlijks meerdere keren deelnemen aan open wedstrijden voor handicapregistratieleden.

Golfcursus handicap

Bent u startend golfer, dan volgt u eerst een beginnerscursus. Hierbij leert u de basisvaardigheden, de regels en de etiquette van het spel. Na afronding van de golfcursus handicap krijgt u baanpermissie (wat inhoudt dat u zelfstandig de green op kunt) en clubhandicap 54, waarmee u op vrijwel alle Nederlandse golfbanen terecht kunt. Daarna kunt u uw spel gaandeweg verbeteren en met qualifying kaarten uw handicap verlagen. Kaarten van golfclub Kromme Rijn kunt u gewoon via de terminal in het clubhuis registreren. Kaarten van andere banen registreert u via uw eigen profiel op de website van onze club.

 

De baan op

Bent u een ervaren golfer of hebt u na de golfcursus handicap 54 behaald, dan kunt u op eigen gelegenheid gebruikmaken van de green. De baan bevindt zich in het mooie natuurgebied de Brakel en vormt door de hoogteverschillen, de waterpartijen en de verschillende soorten beplanting een uitdaging voor golfers van alle niveaus. Onze (proef)lessen, clinics en cursussen worden verzorgd door ervaren profs, die uw vorderingen nauwlettend bijhouden en ervoor zorgen dat u uw techniek en vaardigheden op een gestructureerde en plezierige manier verder ontwikkelt.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie of hebt u vragen over golf met handicap, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dat kan zowel telefonisch (030-2081023), per mail (info@golfbaan-utrecht.nl) als door het hiervoor bestemde formulier in te vullen. Wilt u zich direct aanmelden voor registratie? Vul dan hieronder de benodigde gegevens in en ontvang de cadeaubon voor een ronde gratis golfen.