Meer info over onze arrangementen?

Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op..

 

Golfarrangement

Wilt u een gezellig en sportief dagje uit? Lekker buiten met vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties? Dan is een golfarrangement een uitstekend idee. Golfbaan Utrecht verzorgt in samenwerking met Diverse restaurants verschillende mogelijkheden voor een teamuitje golfen of een sportieve ochtend, middag en/of avond met een groep vrienden, familieleden of zakelijke connecties. Onze favoriet is Golf & Dine: een mooie combinatie van golf en heerlijk eten en drinken.

 

Golf & Dine

Bij het golfarrangement Golf & Dine wordt u met een starttijd vanaf 16.00 op de golfbaan ontvangen, waarna u de baan op gaat om een ronde van negen holes te maken. Dit vindt overigens plaats op een prachtige locatie, want onze golfbaan ligt in het schitterende natuurgebied, nabij Utrecht. Na het golfen bent u van harte welkom in een van de omliggende restaurants. Hier wordt een smakelijk en steeds wisselend driegangendiner geserveerd, met heerlijke hoofdgerechten naar keuze vis, vlees of vegetarisch, en lekkere desserts. Een compleet avondje uit voor slechts 44 euro per persoon!

Golf_Dine_Golfbaan

 

Informatie en aanmelding

Wilt u een starttijd reserveren, dan kan dat direct online of door ons te bellen (030-2081023) of te mailen (info@golfbaan-utrecht.nl). Uiteraard geven we ook graag antwoord op vragen, verstrekken we graag meer informatie en horen we graag of we rekening moeten houden met bepaalde diëten.

Is het bovenstaande arrangement voor uw gezelschap niet geschikt, of wilt u er enkele aanpassingen of aanvullingen in aanbrengen, dan kan golfclub Utrecht in overleg een dag op maat voor u samenstellen.