Golfen | Golfbaan Utrecht

Home Bucket Golfen | Golfbaan Utrecht

Golfen | Golfbaan Utrecht

Wilt u gaan golfen en bent u op zoek naar een gezellige golfclub en mooie golfbaan in Utrecht? Dan bent u bij Golfbaan Utrecht aan het juiste adres. Onze golfbaan met 9 uitdagende holes, goede faciliteiten, een professionele organisatie en een sfeervolle brasserie, bevindt zich op een prachtig landgoed. Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Golfen met vrienden, familie of collega’s

Golfen met vrienden, familie of collega’s

Wilt u een actieve en gezellige dag met vrienden of familie, dan is een golfclinic zeker aan te raden. Tijdens een bedrijfsuitje golfen? Ook dan is deze clinic een goed idee. Golfbaan Utrecht verzorgt groepslessen voor organisaties, bedrijven en groepen particulieren. Hierbij maakt u onder leiding van een ervaren golfprof kennis met de golfsport.
 
Golfclinic

Golfen, iets voor u?

Golfen, iets voor u?

Golf is een actieve en tegelijk ontspannende sport. U bent lekker buiten, speelt geconcentreerd, maar wandelt ook relaxt door de natuur. In een kennismakingsles van een uur leert u onder leiding van een golfprofessional de basistechnieken (swing, chip en putt). Ideaal ook als cadeau voor een vriend, familielid of collega.
 
Proefles

De Golfclub

De Golfclub

Wilt u vaker gaan golfen en bent u op zoek naar een gezellige en laagdrempelige golfclub nabij Utrecht? Dan bent u bij Golfclub Utrecht aan het juiste adres. Onze Golfclub, kent een actief verenigingsleven, iedereen is welkom en de sfeer is er zeer gemoedelijk. Door het kleinschalige van een 9-holes baan maakt u snel vrienden. Nieuwe leden zijn van harte welkom!
 
Lid worden?

Golfen voor ondernemers

Golfen voor ondernemers

Bent u ondernemer en zoekt u in de omgeving van Utrecht een mooie locatie om in een prettige, sportieve setting zaken te doen en andere ondernemers te ontmoeten? De golfbaan heeft een groot aantal bedrijfsleden met een eigen wedstrijdschema. De golfschool biedt groepstrainingen waarin uw werknemers samen met uw relaties zowel aan het onderling vertrouwen en de golftechniek kunnen werken. Als bedrijfslid heeft u bij Golfbaan Utrecht een streepje voor.
 
Bedrijfslidmaatschap