Aanmelden?

Vul uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op..

Golfclinic

Een golfclinic als teamuitje met vrienden of familie bestaat uit een warming-up, een korte inleiding waarbij de basisprincipes van golf worden uitgelegd en een baangedeelte waarbij u de verworven kennis en vaardigheden in de praktijk brengt, waaraan vaak nog een wedstrijdelement wordt toegevoegd. Uiteraard wordt er zowel tijdens de theorie als het praktisch oefenen rekening gehouden met het niveau van de deelnemers. Na afloop kunt u onder het genot van een hapje en drankje napraten in het restaurant van de golfclub.

 

Groepsgrootte en tijdsduur

Of nu met familie of vrienden komt golfen of kiest voor een bedrijfsuitje golfen, in beide gevallen kunt u uw voorkeuren kenbaar maken. U geeft zelf de voorkeursdatum, de omvang van de groep en de gewenste tijdsduur van de clinic aan.

 

Golfmaterialen en aanvullende wensen

Bij het tarief van de clinic is het gebruik van alle golfmaterialen (zoals oefenballen en clubs) natuurlijk inbegrepen. U hoeft zelf alleen zorg te dragen voor geschikte kleding en schoeisel. Uiteraard zijn er ook verschillende mogelijkheden om uw bedrijfsuitje golfen of het actief samenzijn met vrienden of familie te combineren met een lunch, diner, borrel en/of hapjesbuffet. In samenspraak met de medewerkers van onze Brasserie stellen we graag een aantrekkelijk arrangement voor uw vrienden- of familiedag of teamuitje golfen samen.

 

Informatie en aanmelding

Wilt u lekker buiten zijn en in een goede sfeer golfen met vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties? Dan verzorgt Golfbaan Utrecht graag een actieve en inspirerende clinic voor u. Laat het ons weten middels het inschrijfformulier, maar u kunt natuurlijk ook bellen (030-2081023) of per mail (info@golfbaan-utrecht.nl) contact met ons opnemen. Hebt u vragen of wilt u eerst meer informatie, ook dan staan we u graag te woord.

 

De smaak te pakken?

Hebt u na de golfclinic de smaak te pakken gekregen? Veel mensen besluiten na deze proefles een beginnerscursus te volgen en hun baanpermissie te behalen, zodat ze zelfstandig de green op kunnen. Ook daarover vertellen we u graag meer.

 

Bedrijfsuitje golf, Bedrijfsuitje golf Utrecht, Bedrijfsuitje golfen Utrecht, Teamuitje Golf Utrecht, Golfen, Golf, Teamuitje