Inschrijven?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op..

 

Bedrijfslidmaatschap

Onder de leden van onze club bevinden zich veel ondernemers. En dat is niet voor niets: het bedrijfslidmaatschap biedt namelijk talloze voordelen. U kunt de baan extra vroeg boeken, zodat u meer zekerheid hebt dat de door u gewenste starttijd beschikbaar is. Daarnaast hebt u recht op een bedrijfsuiting op het sponsorbord en kunt u verenigingswedstrijden sponsoren. Ook is er gelegenheid tot deelname aan de golf bedrijvencompetitie en ontvangt u extra green fee kaarten voor uw relaties. Tijdens relatiedagen gelden kortingen en u kunt desgewenst een wildcard aanvragen. Het gebruik van de vergaderfaciliteiten is inbegrepen in een lidmaatschap.

 

Nieuwe contacten en prettig zakendoen

Golfen is voor ondernemers een aantrekkelijke sport omdat het een relaxte en laagdrempelige manier van zakendoen mogelijk maakt. Bovendien trekken onze baan en de sfeervolle brasserie veel andere ondernemers, zodat u makkelijk in gesprek raakt en eenvoudig nieuwe zakelijke relaties aan kunt gaan. Golfbaan Utrecht wil u daarin zo goed mogelijk faciliteren, onder andere door de golf bedrijvencompetitie en het creëren van uitstekende mogelijkheden voor ondernemers, zoals netwerkgelegenheid, uiteenlopende sponsormogelijkheden en de diverse opties om met uw zakelijke connecties en potentiële partners en klanten de baan op te gaan. Een bedrijfslidmaatschap is al vanaf € 1.950 met één speelrecht op naam te verkrijgen.

 

Informatie en aanmelding

Wilt u deelnemen aan het bloeiende zakelijke netwerk rondom Golfbaan Utrecht? Meld u dan direct online aan. Ontvangt u liever eerst meer informatie of hebt u vragen over golfen voor ondernemers, onze faciliteiten of de golf bedrijvencompetitie, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Telefonisch zijn we te bereiken op (030-2081023), mailen kan naar (info@golfbaan-utrecht.nl). Natuurlijk bent u tijdens openingsuren altijd van harte welkom om de sfeer op de club te komen proeven.